Hakkımızda

Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KBUZEM) internet tabanlı uzaktan eğitim yöntemiyle yürütülen ön lisans, lisans tamamlama, lisans ve yüksek lisans programları ile kurs, seminer ve sertifika programlarını gerçekleştirmek üzere kurulmuştur. KBUZEM iletişim teknolojilerinin yardımıyla verimli ve etkin bir eğitim ve öğretim ortamı oluşturarak, çalışan kişileri, günümüzün ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde hazırlanmış programlarla destekleyerek meslek hayatlarındaki etkinliklerini artırmayı hedeflemektedir.

KBUZEM bünyesinde tamamen uzaktan eğitim metodu ile önlisans, lisans ve yüksek lisans (tezsiz) programlarımız bulunmaktadır. Ayrıca İş Güvenliği ve Sağlığı Eğitimi, Bebek Kütüphanesi Uygulayıcısı, Siber Güvenliğe Giriş, Sanat Terapisi, Sanat Terapisi (İngilizce), Aile Danışmanlığı,Manevi Rehberlik,Yeni Nesil Lider Mühendislik gibi sertifika programları da yine merkezimiz alt yapısı üzerinden verilmektedir.

Örgün programlarda okutulan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, Yabancı Dil ve Üniversite Seçmeli dersleri de uzaktan öğretim yöntemiyle verilmektedir.