Hasta ve Yaşlı Bakımı (Uygulamalı)

Ücret:

Farkımız:

• Türkiyede ilk defa laboratuvar ve staj uygulaması yapılan E-sertifika programı
  • Eğitimler Karabük Üniversitesi Akademik Personelleri tarafından verilecektir
  • 1 hafta labaratuvar uygulaması
  • 2 hafta staj uygulaması
  • Karabük Üniversitesinde Laboratuvar Uygulaması
  • Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde Staj Uygulaması
  • Derslerin AKTS/ECTS karşılıklarının bulunması
  • En az lise mezunu olma şartı

Eğitimin Tanıtımı

Bu eğitim, hastane, huzurevi, bakımevi, rehabilitasyon merkezi ve evlerde “Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Uzmanı” pozisyonunda çalışan ya da bu alanda çalışmak isteyen adaylara yönelik alınması zorunlu bir programdır.

Başvuru Şartı

En az lise mezunu olmak ve Yaşlı ve Hasta Bakımı teori dersleri E-sertifikasını almış olmak

Bu Eğitim Katılımcılara Ne Sağlar?

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler;
-Hastane,
-Huzurevi,
-Bakımevi,
-Rehabilitasyon merkezi,
-Evlerde çalışma imkanı bulabilmektedir.

Eğitim ve Sertifika Süreci

– Eğitimin 1 haftası Karabük Üniversitesi labaratuvarlarında uygulamalı şekilde yapılacak

– Eğitimin 2 haftası Karabük Üniversitesi Araştırma Hastanesinde staj uygulaması olarak yapılacaktır

– Eğitim süresi 100 saat

– Sertifikaya hak kazanabilmeniz için eğitim sonunda yapılacak sınavdan 100 üzerinden en az 70 puan almanız gerekmektedir.

– Sertifika sınavı, eğitimin son haftası yüzyüze olarak Karabük Üniversitesinde yapılır.

– Sınav haftası bitiminde üniversite onaylı başarı sertifikanız hazırlanır ve başvuru esnasında belirttiğiniz adrese gönderilir. Sertifikanız ücretsiz kargo ile adresinize ulaştırılır.

– Başvuru yapan adayların ödedikleri ücret  hangi sebeple olursa olsun iade edilemez! Lütfen başvurunuzu yapmadan önce bilgileri dikkatli bir şekilde okuyunuz ve iade talebinde bulunmayınız!

– Bu eğitim, Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Uzaktan Eğitim Birimi işbirliği ile düzenlenmektedir.

Başvuru için Tıklayınız..!